Opgeleverde Projecten

Marina Maasduinen

Locatie: Well (Limburg)
Oppervlakte: 15 hectare
Aanvang: 2009
Oplevering: 2013

Grindwinning ten behoeve van de aanleg van een nieuwe waterplas waaraan 150 waterwoningen en -villa’s worden gerealiseerd ter uitbreiding van Vakantiepark Leukermeer te Well in Limburg.

Heeswijkse Kampen

Locatie: ten zuiden van industrieterrein Haven Cuijk, tussen snelweg A73 en de spoorlijn Nijmegen-Venlo
Aanvang: 1997
Oplevering: 2008

Het project Heeswijkse Kampen is een zandwin- en herinrichtingsproject in de gemeente Cuijk, gelegen ten zuiden van het industrieterrein Haven Cuijk, tussen Rijksweg A73 en de spoorlijn Nijmegen – Venlo. De projectlocatie sluit in het zuiden aan op de bestaande woonbebouwing van Cuijk. Het bijzondere aan Heeswijkse Kampen is de combinatie van rode, blauwe en groene bestemmingen die het gebied na afronding heeft: een nieuwe woonwijk aan een waterplas met onder andere woningen op eilanden en in de randzones van het gebied ruimte voor natuurontwikkeling en recreatie. Dit project is uitgevoerd in samenwerking met andere producenten binnen de samenwerkingsorganisatie Nederzand.

Stevol

Locatie: Midden-Limburg, tussen Stevensweert en Ohé en Laak
Aanvang: 1995
Oplevering: 2009

Grindwinning en herinrichting van het midden-Limburgse plassengebied tussen Stevensweert en Ohé en Laak. De werkzaamheden zijn uitgevoerd in de periode 1995-2009. Het resultaat is een adembenemend natuurgebied van zo’n 65 hectare rond de Molenplas met mooie vergezichten, ontmoetingen met wilde paarden en runderen, stroomversnellingen en honderden planten en diersoorten waaronder de bever.